srijeda, 10. lipnja 2015.

Posao - kako zaraditi 50 tisuća kuna



Htjela sam iskoristiti veliki prostor koji me okružuje bez obzira na opasnosti koje mi vrebaju. Kupila sam 50 kokica nesilica i ogradila ih visinom od 2 m. Poljoprivredni prostor imam u eko zoni - to vam znači da su svi susjedi uokolo nestali sa svojih bregova. Vinograde, polja i vrtove zamijenili su gustiši, grmlje, trnje i šume. U tim uvjetima došli su životinjski junaci sve do pragova kuća. Tako susrećem na svom zemljištu: lisice, lasice, kune, jastrebe i druge grabežljivce koji nam prijete.

Svak kad dođe na vikend veli da je divota živjeti u prirodi, uzme svoje štapove i udri na šetnju i razgledavanje kraja. Jest tako ako ti 15 kokica i pijetla ne odnesu ili pokolju ovakvi grabežljivci u sat vremena - što mi se dogodilo prošlu jesen. Sviđa mi se priča da se od jednostavnih stvari može napraviti dobar posao - razmišljat ću o tome u slijedećem periodu.

utorak, 9. lipnja 2015.

Čuda u očuvanju prirode






Iako su ljudi uspjeli izumiti čuda u očuvanju i održavanju prirode mi se ipak expresno uništavamo!

ponedjeljak, 8. lipnja 2015.

Zmija

Kažu da nam je prijatelj iako smo mi skloniji da vjerujemo u suprotno. Na kraju ovi svjetski trendovi djelovanja na ljude - odražavaju se i na životinje. Nemre bit da je drugačije....

The strangest behavior of a snake ever seen. The wild world is full of surprises.

Posted by Save the Tiger on 12. prosinac 2013